Friday 7 February 2014

Kokous 5.2.

1.Kokouksen avaus
Kokous avattiin klo 19.09 ja sihteeriksi valittiin Karoliina

2. Tiedotteet
Keskusteltiin tirkistelijätiedotteista. Mahdollisesti osa tauluista on jo siivottu tiedotteiden jakamisen jälkeen.

3. Tanssimusiikki-ilta
Kårenilla ei saa järjestää tällaisia tapahtumia, Sport Sirkka tuntuu tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta. Ville on puhunut länsipuolen toimikunnan kanssa, he toivovat, etttä olemme yhteydessä kun meillä on suunnitelmat paremmin selvillä. Ville yrittää varata Sirkan. Mietittiin ajaksi maaliskuun loppua ja päiväksi lauantaita.

4. Hankinnat
Matteo on välittänyt pelikonsolin ja mikron tilauksen TYS:lle. Megha etsi tikkaita ja näytti kokouksessa mahdollisia malleja. Päätettiin, että ostetaan Biltemasta ”Yhdistelmätikkaat, 3 osaa”, mallinumero 87297.

5. Sauna
Toimikunta toivoo edelleen, että saunavuoroja lisättäisiin ja seurattaisiin paljonko saunoja varataan, joten saataisiin realistinen kuva siitä, kuinka paljon vuoroja oikeasti tarvittaisiin. Pyydetään pitämään kokeiluksi auki kahta saunaa per talo tiistaista torstaihin ja perjantaista sunnuntaihin neljä saunaa per talo. Tarvittaessa täytetään TYS:n saunavarausta koskeva Excel-taulukko.

Perjantaisaunoissa on ollut kymmenisen ihmistä per kerta. Nykyinen budjetti on ollut noin kuukauden 30 € ruoat ja tavarat + 20 € juomat. Nykyinen budjetti on riittänyt hyvin ja samaa budjettia päätettiin jatkaa.

6. Kerhohuone
Kunnollista kerhohuonetta on pyydetty TYS:ltä. Sääntöjen mukaan asukastoimikunnilla kuuluisi olla kerhohuoneet. ARA:n säädökset sanovat, että asuintilat voidaan muuttaa kerhohuoneeksi. Jos asuintiloista muokattaisiin kerhotila, sitä ei vuokrattaisi bileitä varten meluhaitan takia. Toinen vaihtoehto olisi, että rakennettaisiin kokonaan oma rakennus kerhotiloiksi, kuten esimerkiksi Haliskylässä on. Ehdotettiin taloa 48 A yhdeksi mahdolliseksi kerhotilan paikaksi. Ville ottaa yhteyttä toimitusjohtajaan keskusteluajan sopimiseksi.

7. Kokouksen päätös
Kokous lopetettiin ajassa 20.46

No comments:

Post a Comment

Toimikunnan kokouksen Pöytäkirja 8.4.2022 / Meeting minutes for Tenant Committee meeting 8.4.2022

  Asukastoimikunnan ilmoitusasiat / Tenants committee notification Clubroom: The clubroom at 50A 7 is open for the tenants’ use.  Booking s...