Friday 5 September 2014

Kokous 3.9.

1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin klo 19.20

2. Tapahtumat
- Uusien asukkaiden tervetuliaisiltaa ei budjettisyistä pidetä
- Leffailtoja jatketaan ilman tarjoilua (pois lukien saunan ylijäämätarjoilut)
-29.10. uuden asukastoimikunnan valintakokous
- Kyläsuunnistus 19.9. normaali perjantaisauna ja leffailta 20 B:n kellarissa sekä päivystys uudella kerhohuoneella 50 A 7:ssä. Saadakseen merkinnän itäpuolen asukastoimikunnalta tulee osallistujan vierailla kummassakin paikassa ja tavata asukastoimikunnan jäsen.
- Urbaani sadonkorjuukävely: Kävellään YO-kylässä ja kerätään syötäviä kasveja (esimerkiksi pihlajanmarjoja ja ruusunmarjoja) ja kokataan niistä. Miina järjestää ja tiedottaa valitusta ajasta Facebook-ryhmässä. 2-3 tuntia, ei ilmoittautumisia. Todennäköisesti syyskuun lopulla. Budjetti 20 €.

3. Kerhohuone
- Lukot vaihdettu
- Saunavarusteet (juomat jne.) jätetään kellariin
- Uudelle huoneelle tarvitaan neljä lamppua sekä mattoja. Vanhasta tuodaan pöytiä, tuoleja ja keittiötarvikkeita. Ylimääräisistä tavaroista kysytään TYS:ltä ja ostetaan käytettynä.
- Leffaillat pidetään vanhalla, pelit uudella
- Suurin osa lainatavaroita tuodaan uudelle, toivotaan lukkoa vaatehuoneeseen, Miina kysyy
- Kerhohuoneen vuokrauksen sääntöjä: Hiljaisuus klo 11. Vuokraajat siivoavat jälkensä viimeistään seuraavana päivänä. Ei alkoholia. Vuokraaja allekirjoittaa sopimuksen. Vuokraaminen on ilmaista. Vuokraamisen sääntöjä rikottua vuokraaja maksaa sakon. Sakosta kysytään TYS:ltä ja mahdollinen summa päätetään myöhemmin.

4. Kokouksen päätös
Kokous lopetettiin klo 20.17

No comments:

Post a Comment

Toimikunnan kokouksen Pöytäkirja 8.4.2022 / Meeting minutes for Tenant Committee meeting 8.4.2022

  Asukastoimikunnan ilmoitusasiat / Tenants committee notification Clubroom: The clubroom at 50A 7 is open for the tenants’ use.  Booking s...