Sunday 9 March 2014

Kokous 5.3.

1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin klo 19.10

2. Ilmoitusasiat

Saunat: TYS on lähettänyt asukkaille sähköpostia uusista saunavuoroista. Sunnuntai ei ole tähän mennessä kovin suosittu, poikkeuksena talo 74, jota varataan paljon. Iltapäiväaikoja voisi lisätä.

Toimitusjohtajan tapaaminen: TJ suhtautui melko positiivisesti uuden kerhohuoneen antamiseen asukastoimikunnalle. Puhuu johtoryhmän kanssa asiasta.

Hankinnat: Porakoneen tilauksessa ongelma, ei ole vielä tullut. Tikkaita ei toimiteta postitse Biltemasta. Auton vuokrausta isojen ostosten tekemiseen harkitaan. Kootaan lista isomman kuljetuksen vaativista tavaroista ja mietitään hinta-arviota. Tikkaat, kottikärryt, nokkakärryt/porraskärryt, porien nouto, pistolapio, pyörän korjausvälineet, juomia, grillihiiliä, halkoja. TYS suosittelee asukastoimikunnan ja kaupan välistä ostosopimusta, Ville selvittää tehdäänkö sopimus. Viime kerralla sovitut paperit yms. ostettu.

3. Poraukset
Tykin ja kaiuttimien paikat on merkitty. Matteo hoitaa jatkoa. Ville päivystää, jos tarvitaan suomea puhuva henkilö paikalle porausta tehdessä.

4. Tanssimusiikin ilta
Homma hoidossa. Facebook-tapahtuma tehty, blogissa mainostettu, sähköpostit tulossa. FB-tapahtumasta tehdään julkinen.

5. Pyöränkorjaustapahtuma
Ville on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi järjestäjäksi. Aika päätetään vasta kun välineet on saatu.

6. Pääsiäismunajahti
Pidetään 20.4. steinerpäiväkodin lähellä. Miina järjestää. Budjetti 100 €, jos osallistujia alle 30, jos enemmän +20 €/10 henkilöä. Budjetti sisältää suklaamunat, kahvit, teet ja paahtoleivät grillausta varten.

7. Marjastus- ja sienestysretket
Ehdotettiin kesällä järjestettäväksi marjastus- ja sienestysretkiä. Ehdotettuja päiviä ovat 10.7., 24.7., ja 7.8. Koko päivän reissuja, noin klo 10–16.  Noin 10–30 km säteellä Turusta. Kuljetusta pohditaan osallistujamäärän mukaan.

8. Tarjottavat ruoat
Tapahtuman järjestäjä huolehtii ostamistaan elintarvikkeista ja niiden käyttöpäivistä. Järjestäjän tulee viedä vanhenevat ruoat mukanaan ja/tai jakaa osallistujille, ei varastoida kerhohuoneen jääkaappiin.

9. Aidat
Asukastoimikunnan mielestä asukkaat voivat rajata oman pihansa mieleisellään aidalla, tilanteeseen voi vaikuttaa esimerkiksi asukkaan lemmikit. Esimerkiksi valkoiset puuaidat ovat toimikunnan mielestä kauniita ja toimivia. TYS on ohjeistanut asukkaita ristiriitaisesti aitojen suhteen. Virallinen kanta olisi hyvä tietää, mutta toimikunta vastustaa turhan tiukkaa määräystä aitojen väreistä ja materiaaleista.

10. Kokouksen päätös
Kokous päätettiin 19.55

No comments:

Post a Comment

Toimikunnan kokouksen Pöytäkirja 8.4.2022 / Meeting minutes for Tenant Committee meeting 8.4.2022

  Asukastoimikunnan ilmoitusasiat / Tenants committee notification Clubroom: The clubroom at 50A 7 is open for the tenants’ use.  Booking s...