Thursday, 19 April 2012

Kevätpäivä lauantaina 5.5.2012

Ylioppilaskylän ja lähialueiden asukastoimikunnat järjestävät lauantaina 5.5.2012 perinteisen Kevätpäivän kaikille TYS:n asukkaille. Osoitteessa Inspehtorinkatu 4B eli entisessä VY:n rakennuksessa järjestetään letunpaistoa, grillausta, saunomista ja kirpputori. Myös pihapelejä on osallistujien käytettävissä. Tapahtuma alkaa klo 10 ja kestää klo 15 asti.

Kirpputoripöytiin ei oteta vastaan ennakkovarauksia, vaan pöytien varaaminen alkaa klo 10. Jos sää on aurinkoinen, kirpputori järjestetään pihalla, ja sateen sattuessa sisällä.

Itäpuolelle toimitetaan puutarhojen kunnostamista varten multa- ja hakekasat. Kaikki halukkaat voivat halutessaan hakea multaa ja haketta puutarhansa kunnostamista varten.

Illalla järjestetään vielä itäpuolella ylimääräinen lenkkisauna. Perinteiseen tapaan saunat lämpiävät talossa 20B klo 17-20. Asukastoimikunta tarjoaa pientä syötävää ja alkoholitonta juotavaa. Ovikoodia voit kysyä asukastoimikunnalta (yokyla.ita(a)gmail.com) tai TYS:n toimistolta (info(a)tys.fi).

Kaikki Yo-kylän asukkaat ovat tervetulleita!

No comments:

Post a Comment

Welcome to the Family Swimming Event in Caribia Spa [suomeksi alempana] This event is meant for families. Event is held on 14.7.2019 on S...