Thursday, 19 April 2012

Kevätpäivä lauantaina 5.5.2012

Ylioppilaskylän ja lähialueiden asukastoimikunnat järjestävät lauantaina 5.5.2012 perinteisen Kevätpäivän kaikille TYS:n asukkaille. Osoitteessa Inspehtorinkatu 4B eli entisessä VY:n rakennuksessa järjestetään letunpaistoa, grillausta, saunomista ja kirpputori. Myös pihapelejä on osallistujien käytettävissä. Tapahtuma alkaa klo 10 ja kestää klo 15 asti.

Kirpputoripöytiin ei oteta vastaan ennakkovarauksia, vaan pöytien varaaminen alkaa klo 10. Jos sää on aurinkoinen, kirpputori järjestetään pihalla, ja sateen sattuessa sisällä.

Itäpuolelle toimitetaan puutarhojen kunnostamista varten multa- ja hakekasat. Kaikki halukkaat voivat halutessaan hakea multaa ja haketta puutarhansa kunnostamista varten.

Illalla järjestetään vielä itäpuolella ylimääräinen lenkkisauna. Perinteiseen tapaan saunat lämpiävät talossa 20B klo 17-20. Asukastoimikunta tarjoaa pientä syötävää ja alkoholitonta juotavaa. Ovikoodia voit kysyä asukastoimikunnalta (yokyla.ita(a)gmail.com) tai TYS:n toimistolta (info(a)tys.fi).

Kaikki Yo-kylän asukkaat ovat tervetulleita!

No comments:

Post a comment

ICE CREAM DAY/JÄÄTELÖPÄIVÄ at Yo Kyla EAST

ENGLISH Yo kyla East is having an ice cream day. Please sign up for the event. If more than 50 registers we will split the partici...