Monday, 23 July 2012

Turun kaupunki kerää palautetta asukkailta

Asukastoimikunta sai alkukesästä järjestämässään kyselyssä paljon palautetta Kuraattorinpolun villistä liikenteestä. Ikävä kyllä asia on jälleen ajankohtainen. Selvitämme, korjautuuko tilanne parhaiten ottamalla yhteyttä TYS:öön vai Turun kaupunkiin, ja olisiko paras ratkaisu kadun sulkeminen toisesta päästä, hidastetöyssyt vai jalkakäytävän reunan korottaminen.

Lisää pulmia ja ratkaisuja niihin voitte ehdottaa Turun palautepalvelun sivulla https://opaskartta.turku.fi/eFeedback/. Palautteeseen voi laittaa myös liitetiedoston, esimerkiksi tilannetta havainnollistavan kuvan.
Palautepalvelun sivuilla voi myös lukea muiden lähettämiä palautteita, jos lähettäjä on antanut luvan palautteen julkaisemiseen.

Jos lähetätte palautetta Yo-kylän ja lähiympäristön asioista, niin olemme uteliaita kuulemaan, miten palautteen käsittely etenee. Kertokaa kokemuksistanne kommentoimalla tänne tai asukastoimikunnan facebook-ryhmässä!

1 comment:

  1. Sulkeminen ei ole hyvä idea, sillä silloin joutuisi usein kiertämään todella pitkän matkan toista kautta. Reunan korottaminen ei ole hyvä idea, koska jo nyt on välillä hankala päästä pyörällä ajotieltä taloille. Hidastetöyssyt ovat ainut ok ratkaisu, vaikka niitäkään ei saa sitten laittaa metrin välein!

    ReplyDelete

Welcome to the Family Swimming Event in Caribia Spa [suomeksi alempana] This event is meant for families. Event is held on 14.7.2019 on S...