Monday, 13 January 2014

8.1. kokouksessa käsiteltyjä asioitaVM vahvisti, että pyyntö ostaa porat yms. lähti jo viime vuoden puolella, ja MN vahvisti, että viime vuoden pyötäkirjat on toimitettu Anita Nurmelle TYS:lle, joten ne menevät viime vuoden budjetista.

Asukastoimikunta järjestää asukkaille kevätkaudella (Helmi-kesäkuussa, 5 kertaa) uimaopetusta kerran kuukaudessa Caribiassa. Max 10 henkeä kerta. Uimaopettajana ja organisaattorina toimii RH. Asukastoimikunta tukee toimintaa10 €/henkilö/kerta, jolloin asukkaille jää pieni omavastuuosuus. Yhteensä 550€.

Alkuvuoden kokoukset päätettiin pitää parillisten viikkojen keskiviikkoina:
22.1.
5.2.
19.2.
5.3.
19.3.
2.4.
16.4.

KK laatii sähköpostin lähetettäväksi tyscampus -järjestelmän kautta sähköpostin kaikille asukkaille. Viestiin tulee 1) Yleistä tietoa asukastoiminnasta 2) Kokousten päivämäärät 3) Yhteystiedot: sähköposti, blogi, FB-ryhmä. 4) Asukastoimikunnan järjestämät tapahtumat, joista on jo päätös (saunat, grillaukset, uinnit, elokuvaillat, mahd. Peli-illat) 5) Kutsu osallistua toimintaan. Viesti laaditaan vähintään suomeksi ja englanniksi ja toimitetaan Anita Nurmelle lähitettäväksi eteenpäin.

Keskusteltiin tapahtumanjärjestämisen periaatteista sekä budjeteista. Sovittiin että tapahtumista tuodaan tulevaisuudessa kuitit ja osallistujalistat (tai näiden kopiot, esimerkiksi valokuvat) asukastoimikunnan kokoukseen. Nämä asiakirjat hyväksytään kokouksessa. Tulevaisuudessa pyritään myös kustannussäästöihin pyrkimällä entistä paremmin kierrättämään kaikista tapahtumista yli jääneitä ruokia ja muita tavaroita. Tulevaisuudessa keskitytään myös tapahtumien parempaan mainostamiseen, jotta tapahtumiin saapuisi myös uusia asukkaita. Tapahtumista mainostetaan blogissa ja pyritään myös isompia tapahtumia sähköpostitse. Saunabudjetiksi päätettiin 30 (ruoka, yms.) + 20 euroa (juomat). Saunoihin osallistujista ei ollut kokouksessa saatavissa tilastoa, joten päätettiin kerätä tulevista saunoista tilastot ja saunabudjettiin palataan sen jälkeen kun on saatu tietoa osallistujamääristä 1-2 kk kuluessa.

Hankinnat:
Keskusteltiin uuden mikron hankinnasta, koska nykyisen alusta ei pyöri.
Pyöränkorjausvälineitä hankintaan maaliskuussa.
Peliasiat jätettiin pöydälle.

Asukastoimikunta haluaa muistuttaa 
- Kerhotilaa ei valitettavasti voida vuokrata paloturvallisista syistä
- Kokoukset ovat asukkaille avoimia ja otamme mielellämme vastaan tapahtumaideoita ja toivotamme tervetulleiksi myös kaikki vapaaehtoiset, jotka ovat kiinnostuneita järjestämään kanssamme tapahtumia

No comments:

Post a comment

ICE CREAM DAY/JÄÄTELÖPÄIVÄ at Yo Kyla EAST

ENGLISH Yo kyla East is having an ice cream day. Please sign up for the event. If more than 50 registers we will split the partici...