Sunday, 18 May 2014

Kokous 14.5.

1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin ajassa 19.08
2. Saunat, grillit, peli-illat, leffaillat
- Saunat: Uusia saunan pitäjiä yritetään saada
- Peli-illat: Viikoittain, ok
- Leffaillat: Myös lapsille sopivia leffailtoja klo 16.30 keskiviikkoisin perjantaisten lisäksi, Niko päävastuussa, Tuomas saattaa päästä auttamaan välillä

3. Menneet tapahtumat
- 3.5. Pyöränkorjaustapahtuma: Onnistui hyvin, väkeä oli paljon koko tapahtuman ajalla. Noin 20 ihmistä listalla, muutamien nimiä ei ehditty saamaan listalle. Saunoissa ei käynyt paljoa väkeä.

4. Tulevia tapahtumia
- 21.5. Megazone: Vasta melko vähän osallistujia, viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään. Jos osallistujia ei tule tarpeeksi suljettuun peliin peli pidetään avoimena ja aloitetaan klo 18. Mainostettiin myös neuvottelukunnan kokouksessa.
- 24.5. Roskienkeräystapahtuma: Mainokset jaettu ilmoitustauluille, jaetaan lähiaikoina myös roskakatoksiin. Mainostetaan vielä blogissa. Roskienkeräimiä ei ole löytynyt Biltemasta tai Clas Ohlsonilta, katsotaan vielä suurista marketeista, harkitaan lainaamista. Tarvitaan M ja L-kokoisia (8 ja 9) hanskoja. Tapahtumaan kuuluu myös grillausta. Tapahtumassa roskienkeräyskilpailu, jossa palkintona lahjakortti ja pari pyöränlukkoa. Varataan 25 B:n saunat illaksi. TYS:ltä saattaa tulla henkilö kirjoittamaan tapahtumasta. Budjetti: 150 €
- Uintitekniikkakurssi: Megha kyselee Retulta
- Paintball: Mietittiin, että kesällä voisi järjestää paintball-tapahtuman
- 10.7., 24.7. ja 7.8. marjastukset: Budjetti päätetty, mainostusta tulee tapahtumien yhteiseen mainokseen, Miina lähettää tiedot Karoliinalle, joka kokoaa mainoksen.
- Pujonkitkentätalkoot: Järjestetään kesäkuun lopulla/heinäkuun alussa. Tarkistetaan viime vuoden budjetti.

5. Muut esille tulevat asiat
- Neuvottelukunnassa puhuttu yhteisistä tapahtumista
- Vapaaehtoinen ruotsin kääntäjä ilmoittautui tiedotteita varten. Keskusteltiin tyskampuksen asetuksista ja siitä, että tiedotteet ovat nykyään vain asukkaan valitsemalla kielellä suomi/ruotsi/englanti. Jatkossa kysytään voiko kaikki kielet saada varmuuden vuoksi kaikille näkyviin asukastoimikunnan viesteissä.
- Kysely tapahtumista: Keskusteltiin tapahtumien mainostamisesta Facebookissa ja siitä miten kutsuja lähetetään. TYS:n ohje on, että mainostetaan mahdollisimman paljon. Karoliina hahmottelee kyselyä asukkaille.
- Uusi lainatavara: pyöränpumppu, jalkapumppu
- Ville sai TYS:ltä tilastoja saunavarausmääristä, vuoroja tarkistetaan käyttömäärän mukaan, Ville tuo ehdotuksen karsinnoista seuraavaan kokoukseen
- Bilteman tili valmis, Ville hankkii ostoslistalla olleet tavarat pian (paineilmakompressori, nokkakärry, letku, pora, pyöränkorjausvälineitä). Mietittiin tilin pyytämistä Halisten S-Marketiin tarjoilujen hankkimisen helpottamiseksi, mutta se ei välttämättä tee asioita sen helpommaksi.

6. Asukastoimikunta
Niko Suojama hyväksyttiin äänestyksellä asukastoimikunnan viralliseksi jäseneksi.

7. Seuraava kokous 28.5. klo 19.

8. Kokouksen päätös
Kokous päätettiin 21.01

No comments:

Post a Comment

Welcome to the Family Swimming Event in Caribia Spa [suomeksi alempana] This event is meant for families. Event is held on 14.7.2019 on S...