Sunday, 3 September 2017

Welcome Party for Tenants/Tervetuliaisjuhla uusille YO-kylä idän asukkaille


WELCOME PARTY FOR TENANTS! Tervetuliaisjuhla uusille YO-kylä idän asukkaille!

<Description in English below>

Yo-kylä idän asukastoimikunta kutsuu kaikki asukkaat, uudet ja vanhat tervetuliaiskekkereille perjantaina 15. syyskuuta 2017. Juhla on tarkoitettu pääasiassa uusille asukkaille mutta vanhatkin ovat tervetulleita.

Tervetuliaisjuhlan tarkoituksena on saada asukkaat tutustumaan toisiinsa ja auttaa heitä kotiutumisessa. Pyrimme myös saamaan asukkaat kiinnostumaan asukastoimikunnan toiminnasta niin että he ottavat osaa asukastoimikunnan toimintaan ja etenkin sen järjestämiin tapahtumiin.

Asukastoimikunta tarjoaa purtavaa ja juomaa mutta suositeltavaa on, että osanottajat tuovat omat juomansa mikäli meno halutaan pitää lujana.

Toivomme että jokainen osanottaja ilmoittautuu tapahtumaan lähettämällä mailin osoitteeseemme yokyla.ita@gmail.com jotta tiedämme osanottajien lukumäärän.
Kaikki asukaat ovat tervetulleita!

MITÄ? Tervetuliaisjuhla uusille asukkaille!

MIKSI? Hauskanpidon ja naapureihin tutustumisen vuoksi.

MISSÄ? Klubihuone 50A 7

MILLOIN? 15. syyskuuta klo 18.00 eteenpäin. Loppumisajankohtaa ei ole.The tenants’ committee of Student Village East side are excited to invite you to the welcome party, on Friday 15th September 2017. This is mainly for new tenants but old tenants are welcome too.

The purpose of the event is to get to know neighbors, make new friends, knowing about the tenants’ committee events for the rest of the year and most importantly to help you in settling down in Student Village.

We will serve some food and drinks but it is advisable to get your own drinks if you want to party hard.

To sign up please send an email to yokyla.ita@gmail.com. Please spread the word and all tenants are welcome!

WHAT? Welcome Party for tenants!

WHY? Having fun, getting to know your neighbors, making new friends and increasing the sense of community

WHERE? Clubroom 50A 7

WHEN? 15th of September from 18:00 onwards. There is no fixed ending time. 
No comments:

Post a Comment

Kokous 9.1.2019

Yo-kylä itä, Kokouspöytäkirja asukastoimikunnan kokouksessa Päivämäärä ja aika 09.01.2019 klo 19.30   Kokouksen avaus Kokous av...