Thursday, 6 September 2012

Kokoontumistiloja vuokrattavana Yo-kylän lähellä

Asukastoimikunnan facebook-ryhmässä on syksyn aikana kyselty, mistä voi vuokrata kokoontumistilaa juhlien tai kokouksen pitämistä varten. Yo-kylän itäpuolelta ei kokoontumistilaa valitettavasti löydy. Asukastoimikunnan kellaritila talossa 20B ei ole käytettävissä yhteisenä oleskelutilana, koska siellä ei ole riittävästi hätäpoistumisteitä. Asukastoimikunta käyttää kellaria tavaroiden ja tapahtumissa tarjottavien ruokien varastona.

Suosittelemme juhlien, kokousten, elokuvailtojen ja kokkauskerhojen järjestäjiä kääntymään osakuntien, TYY:n tai muiden TYS:n asukastoimikuntien puoleen. Osakuntatalo Uusi-S sijaitsee Kirkkotie 6:ssa, YTHS:n ja Ekotorin vieressä. Osakunnat ottavat vastaan varauksia sähköpostitse osoitteessa sosis[at]utu.fi.

Kirkkotien Siwan kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee Lex ry:n kerhohuoneisto, jota vuokrataan myös muille kuin Lexin jäsenille. Vuokrasopimuksen katsotaan syntyneen, kun Lex ry:n hallitus hyväksyy vuokralaisen tekemän varauspyynnön ja lähettää tälle vahvistuksen.

Aurajoen toiselta puolelta löytyy TYS:n asuntokohteita, joiden asukastoimikunnat vuokraavat kerhotilojaan myös Yo-kylän asukkaille. Kuunsillan kerhotila sijaitsee osoitteessa Ritzinkuja 1 S, ja sen varaustilanteen voi kätevästi tarkistaa kerhotilan varauskalenterista. Kuunsillan asukastoimikunta ottaa vastaan varauksia sähköpostitse osoitteessa tys.kuunsilta[at]gmail.com.

Turun yliopiston opiskelijat ja TYY:n alayhdistykset voivat varata TYY:n Turku-salia kokouspaikaksi maksutta. Turku-salissa ei saa nauttia alkoholijuomia. Bileiden järjestämiseen soveltuu paremmin TYY:n sauna. Molemmat tilat sijaitsevat Yo-taloilla osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4, ja varauksen voi tehdä ottamalla yhteyttä TYY:n kansliaan, tyy-kanslia[at]utu.fi / 02-2769610.

Vanhat asukkaat saattavat vielä muistaa Vuokralaisyhdistyksen vuokrattavat juhlatilat TYS:n toimiston vieressä osoitteessa Inspehtorinkatu 4B. Vuokralaisyhdistykseltä ei enää voi varata juhlatiloja: yläkerrassa on nyt TYY:n kirjasto, entisessä toimistossa on vaihto-opiskelijoiden starttipakettivarasto ja alakerran juhlatila on nyt länsipuolen asukastoimikunnan kokoustila.

Jos tiedätte muita vuokrattavia tiloja Yo-kylän lähellä, niin kertokaa niistä kommenttiosastolla tai lähettäkää sähköpostia asukastoimikunnalle! Ja jos Yo-kylän itäpuolella pitäisi mielestänne olla kokous- tai hengailutilaa, niin kertokaa siitä TYS:lle esimerkiksi syksyn asukaskokouksessa tai seuraavassa asukastyytyväisyyskyselyssä.

No comments:

Post a Comment

Kaikille avoin tapahtumien suunnitteluilta viikottain klo 18.00/ Public events planning night every Wednesday at 18.00

Tervetuloa suunnittelemaan tulevia tapahtumia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista! Keskiviikkoisin klo 18.00 kerhotilassa 50 A7 - T...