Friday, 13 June 2014

Kokous 11.6.

1. Kokouksen avaus
- Kokous avattiin 19.08

2. Autovarkaus
- Tehdään ohjeet Facebookiin miten varautua paremmin varkauksiin ja muistutetaan valppaudesta. On aikaisemmin kysytty valvontakameroita, mutta TYS ei halua hankkia.

3. Lainatavarat
- Asukas ehdotti patruunapuristimen ostamista lainatavaroihin. Mietittiin myös silikonin hankkimista siihen. Sovittiin, että hän ostaa ne. Budjetti 30 €.

4. Tulevia tapahtumia
- Pujonkitkentätalkoot: 25.6. klo 17, klo 18 sauna, klo 19 kokous. Budjetti 50 €
- Marjastus- ja sienestysretket: Miina hoitaa ostokset
- Uintitekniikkakurssi: Siirretään syksylle
- Vepsä: Niko ehdotti retken järjestämistä Vepsän saarelle 5.7. Vuokrataan sauna ja järjestetään grillaus. Maksetaan puolet osallistujien vesibussilipun hinnasta. Saarella on myös kesäteatteri, jonka lipusta maksamme halukkaille puolet. Maksimissaan 20 osallistujaa. Niko selvittää lippujen maksua kuljettajafirman kanssa ja muita käytännönjärjestelyjä. Budjettiehdotus 300 €. Niko mainostaa Facebookissa, Karoliina blogissa ja TYSKampus-viestillä. Jos joku haluaa jäädä saarelle, majoittuminen täytyy järjestää itse, sama lippu käy seuraavana päivänä.
- Zoolandia: Asukas oli ehdottanut matkaa Zoolandiaan, mietitään myöhemmin.
- Flowpark: 14.6. Asukastoimikunta maksaa 10 € osallistujien lipuista, 12 € jää osallistujille maksettavaksi. 12 osallistujaa tulossa

5. Kysely tapahtumista
- Lähetetään syksyn alussa, kun uudet asukkaat ovat saapuneet. Pidetään yksi kokous tulosten saamisen jälkeen ja sitten syyskokous.

6. Perjantaisauna 20.6.
- Juhannuksenakin järjestetään sauna sekä leffailta.

7. Haastattelupyyntö
- Saimme Kirkko ja me -lehden toimittajalta haastattelupyynnön voisimmeko vinkata opiskelijoita, joita voisi haastatella Yo-kylässä asumisesta. Karoliina suostui haastateltavaksi, jos parempia ei löydy. Karoliina kyselee asukastoimikunnan Facebook-ryhmässä lisää vapaaehtoisia.

8. Kuraattoripolun sulkeminen
- Kuraattoripolku suljettiin betoniporsailla tällä viikolla. Keskustelu Facebook-ryhmässä on ollut pääosin positiivista. Lähetetään Turun kaupungille positiivista palautetta, Ville hoitaa. Porsaat sijoitettiin eri paikkaan kuin oli suunniteltu, nyt osa autoilijoista oikaisee kylän kautta. Tien päätyihin tarvitsisi myös saada umpikujaa osoittavat liikennemerkit.

9. Pyörätelineet
- Neuvottelukunnan kokouksessa oli puhetta, että uusia pyörätelineitä ei voida ostaa kaikkialle kerralla. Olemme olleet tyytyväisiä niihin, jotka saimme.

10. Tiivistelmä menneistä tapahtumista
- Megha kokoaa kerran kuukaudessa tiivistelmää tapahtumista. Tiivistelmä laitetaan Facebook-ryhmään ja blogiin.

11. Kaavoitus
- Mietittiin voisimmeko osallistua itäpuolen itälaidan huoltorakennuksen ja päiväkodin alueen kaavoituksen suunnitteluun. On suunnitteilla, että ISS:n huoltorakennus ja päiväkoti lakkautettaisiin ja tilalle tulisi uusi asuntokohde.

12. Sähköposti
- Asiakastiedotteesta sai kuvan, että kaikkien asukastoimikuntien sähköpostiosoitteet vaihtuvat tys-osoitteesta gmail-osoitteisiin. Ne toimikunnat, joilla on jo gmail-tili jatkavat kuitenkin entisten käyttöä. Pyydetään, että varmuuden vuoksi uusi sähköposti laitettaisiin välittämään viestit nykyiseen, Karoliina ottaa yhteyttä Anitaan.

13. Hankinnat
- Hankitaan kovalevy Playstationille. Matteo ottaa yhteyttä Anitaan.

14. Pihashakki
- Asukas kyseli pihashakin avaimesta ja mietittiin, että avaimia voisi teettää kaksi uutta kopiota, jotta avaimen voisi lainata kahdelle henkilölle samanaikaisesti.

15. Pihakirpputori
- Asukas kyseli pihakirppiksen järjestämisestä. Mietitään järjestämistä loppukesästä.

16. Kokouksen lopetus
- Kokous lopetettiin 20.33

No comments:

Post a Comment

TYS avantouinti - TYS Winter Swimming

Ilmoittautuminen vaaditaan : https://forms.gle/UWFbLX2whqkdECa58 Signing up is needed: https://forms.gle/UWFbLX2whqkdECa58 Anmäl dig på:...