Tuesday, 10 June 2014

Kuraattorinpolku on katkaistu

Kuten aikaisemmin ilmoitimme, Kuraattorinpolku aiottiin sulkea, koska läpiajokielto ei ole tehonnut. Nyt tie on katkaistu betoniporsailla suunnilleen talon 52 A kohdalta. Myöhemmin tilalle pitäisi olla tulossa kääntyvät puomit, joidenlaisia Nummessa on muuallakin.
2 comments:

  1. Olisi ollut hyvä tiedottaa asiasta lähitienoon asukkaille. Joko TYSin tai kaupungin toimesta, joko sähköpostissa tai asuntoihin jaettavien lappusten kautta. Nyt nuo jättimäiset betoniporsaat tulivat täytenä yllätyksenä. Eikä kummassakaan päässä kerrota tien olevan _poikki_ satunnaisesta kohdasta. Ennen puomien tuloa esim. hälytysajoneuvojen mahdollinen tulo voi viivästyä informaatiokatkoksen takia.

    ReplyDelete
  2. Autoilevana asukkaana olen närkästynyt siitä, että minut pakotetaan kulkemaan kiertotietä oman taloni kohdalle. Pujottelen sitten autolla pihoja pitkin, toivottavasti se on toimikunnan mielestä pienempi haitta kuin tien käyttö.

    ReplyDelete

Welcome to the Family Swimming Event in Caribia Spa [suomeksi alempana] This event is meant for families. Event is held on 14.7.2019 on S...