Wednesday, 29 April 2015

Kokous 27.4.


1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin ajassa 19.08

2. Perjantaisauna
- Saunailloissa ei ole käynyt paljoa ihmisiä viime aikoina, mietittiin pitäisikö saunailtojen järjestäminen lopettaa tai harventaa järjestämisväliä. Itse saunavuorot säilyvä joka tapauksessa, vaikka joka viikko ei olisi tarjoiluja.
- Päätettiin, että tarjoilullisia saunailtoja järjestetään jatkossa silloin kun järjestäjiä löytyy, ei enää joka viikko. Tarjoilulliset saunaillat ilmoitetaan blogin kalenterissa.
- Vapaaehtoiset saunaillan järjestäjät voivat ilmoittautua Facebookissa tai sähköpostilla. Blogin kalenteriin kirjoitetaan järjestäjän nimi.
- Budjetti jatkossa 30 €.

3. Tulevia tapahtumia
- Niko ehdotti retken järjestämistä Vepsään kesäkuussa. Korkeintaan 30 osallistujaa, maksimibudjetti 300 €. Aikuiset osallistujat maksavat 5 €, lapset pääsevät ilmaiseksi.  Päätettiin järjestää, Niko hoitaa. Päivä tarkentuu myöhemmin.
- Miina järjestää retken Muumimaailmaan, tarkentuu myöhemmin.
- Tapahtumatoimikunta järjestää lauantaina 6.6 urheilutapahtuman, itäpuolen asukastoimikuntaa on pyydetty osallistumaan, järjestelyjä mietitään myöhemmin.
- Niko kysyy Nummenpakan koulusta mahdollisuutta järjestää ompelukurssia. Ompelukurssia on kysytty, mutta asukastoimikunnalla on vain yksi ompelukone.
- Matteo suunnittelee uuden saippuanvalmistuskurssin järjestämistä.
- Keskusteltiin myös muiden kurssien, kuten ruoanlaittokurssien järjestämisestä.

4. 20 B:n kerhohuoneen jääkaappi
- Matteo ja Miina ovat huomanneet, että muutaman kerran jääkaappi on kytketty pois päältä. Paikalla olleet asukastoimikuntalaiset eivät keksineet kuka olisi voinut sammuttaa jääkaappia.

5. Lainatavarat
- Niko ostaa kruunukorkin korkittajan, jolla voidaan sulkea lasipulloja. Budjetti 20 €.

6. Asukastoimikunnan kokoukset
- Päätettiin jatkossa aloittaa kokoukset klo 19, muuten jatketaan samaan tapaan parillisten viikkojen maanantaisin.

7. Kokouksen päätös
Kokous päätettiin ajassa 20.01

No comments:

Post a comment

ICE CREAM DAY/JÄÄTELÖPÄIVÄ at Yo Kyla EAST

ENGLISH Yo kyla East is having an ice cream day. Please sign up for the event. If more than 50 registers we will split the partici...