Wednesday, 29 April 2015

Kokous 27.4.


1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin ajassa 19.08

2. Perjantaisauna
- Saunailloissa ei ole käynyt paljoa ihmisiä viime aikoina, mietittiin pitäisikö saunailtojen järjestäminen lopettaa tai harventaa järjestämisväliä. Itse saunavuorot säilyvä joka tapauksessa, vaikka joka viikko ei olisi tarjoiluja.
- Päätettiin, että tarjoilullisia saunailtoja järjestetään jatkossa silloin kun järjestäjiä löytyy, ei enää joka viikko. Tarjoilulliset saunaillat ilmoitetaan blogin kalenterissa.
- Vapaaehtoiset saunaillan järjestäjät voivat ilmoittautua Facebookissa tai sähköpostilla. Blogin kalenteriin kirjoitetaan järjestäjän nimi.
- Budjetti jatkossa 30 €.

3. Tulevia tapahtumia
- Niko ehdotti retken järjestämistä Vepsään kesäkuussa. Korkeintaan 30 osallistujaa, maksimibudjetti 300 €. Aikuiset osallistujat maksavat 5 €, lapset pääsevät ilmaiseksi.  Päätettiin järjestää, Niko hoitaa. Päivä tarkentuu myöhemmin.
- Miina järjestää retken Muumimaailmaan, tarkentuu myöhemmin.
- Tapahtumatoimikunta järjestää lauantaina 6.6 urheilutapahtuman, itäpuolen asukastoimikuntaa on pyydetty osallistumaan, järjestelyjä mietitään myöhemmin.
- Niko kysyy Nummenpakan koulusta mahdollisuutta järjestää ompelukurssia. Ompelukurssia on kysytty, mutta asukastoimikunnalla on vain yksi ompelukone.
- Matteo suunnittelee uuden saippuanvalmistuskurssin järjestämistä.
- Keskusteltiin myös muiden kurssien, kuten ruoanlaittokurssien järjestämisestä.

4. 20 B:n kerhohuoneen jääkaappi
- Matteo ja Miina ovat huomanneet, että muutaman kerran jääkaappi on kytketty pois päältä. Paikalla olleet asukastoimikuntalaiset eivät keksineet kuka olisi voinut sammuttaa jääkaappia.

5. Lainatavarat
- Niko ostaa kruunukorkin korkittajan, jolla voidaan sulkea lasipulloja. Budjetti 20 €.

6. Asukastoimikunnan kokoukset
- Päätettiin jatkossa aloittaa kokoukset klo 19, muuten jatketaan samaan tapaan parillisten viikkojen maanantaisin.

7. Kokouksen päätös
Kokous päätettiin ajassa 20.01

No comments:

Post a Comment

Pikkujoulut / Pre-Christmas Party / Lillajul

Tervetuloa Pikkujouluihin / Welcome to the Pre-Christmas Party  / Välkommen till Lillajul AIKATAULU / TIMETABLE:   13.00-17.00  Last...