Thursday, 18 January 2018

Tenants Committee Meeting-Asukastoimikunnan kokous


Alempana myös suomeksi!
We have tenants' committee meeting this Wednesday at 19:30. It is open to all the tenants. Meet your neighbours, know about tenants committee events throughout the year and also communicate your issues/problems/complaints through us to the TYS.
If you have ideas for activities or events that you want to organize or join the tenants' committee feel free to attend and discuss them with us. Also, enjoy some pizza with us. If you want to borrow some tools/common items, or return previously borrowed stuff, this is the time.
Welcome!
WHAT? Tenant's Committee Meeting
WHEN? Wednesday 6.12 at 19:30 to 21:00
WHERE? Common room 50 A 7
HOW MUCH? free
FOOD? pizza
----------------------------------------------
Asukastoimikunnalla on kokous tänä keskiviikkona klo 19:30. Kokous on avoin kaikille alueen asukkaille. Tule tapaamaan naapureitasi, tutustumaan minkälaisia tapahtumia asukastoimikunta järjestää läpi vuoden ja kertomaan, jos sinulla on asioita/ongelmia/valittamista TYS:n suuntaan meidän kauttamme.
Jos sinulla on ideoita minkälaisia tapahtumia voisimme järjestää tai haluat liittyä asukastoimikuntaan, niin tule ja keskustele kanssamme. Lisäksi meillä on pizzaa. Lisäksi jos haluat lainata asukastoimikunnan tavaroita, tai palauttaa niitä, niin tämä on sopivin aika siihen.
Tervetuloa!
MITÄ? Asukastoimikunnan tapaaminen
MILLOIN? Keskiviikko 6.12 klo 19:30 - 21:00.
MISSÄ? Kerhohuone 50 A 7
PALJONKO MAKSAA? Ilmainen
TARJOILTAVAA? Pizzaa!

No comments:

Post a Comment

Kaikille avoin tapahtumien suunnitteluilta viikottain klo 18.00/ Public events planning night every Wednesday at 18.00

Tervetuloa suunnittelemaan tulevia tapahtumia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista! Keskiviikkoisin klo 18.00 kerhotilassa 50 A7 - T...