Monday 11 May 2015

Kokous 11.5.


1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin ajassa 19.05

2. Tapahtumat
- Niko järjestää keilausreissun Kupittaan keilahalliin ma 18.5. klo 20-21 Maksimiosallistujamäärä 12 henkilöä, minimi kuusi henkilöä. Budjetti 60 €, sisältää ohjaajan ja kolme rataa. Niko hoitaa Facebook-tapahtuman ja muut järjestelyt.
- Pyöräilyretki on täynnä. Järjestelyt ok.
- Mietittiin lukupiirin järjestämistä. Mietitään sisältöä ja aikataulua myöhemmin. Voisi olla vapaa muillekin kuin itäpuolen asukkaille. Päätettiin budjetti 20 €/kerta.
- Niko kysyy tapahtumatoimikunnalta voiko itäpuolen asukastoimikunta pitää liikuntakarnevaalina  (6.6. klo 15 alkaen) oman pisteensä itäpuolen pihashakkilaudalla vai pidetäänkö kaikki rastit samassa paikassa. Suunnitteilla olisi pallopelejä, mölkkyä, krokettia ja pihashakkia. Ohessa grillausta. Budjetti 50 € tarjoilut ja 50 € pelejä varten.

3. Hankittavat lainatavarat
- Niko ehdotti letkun ostamista. 100 € budjetti, sisältää letkun, letkukärryn, suuttimen ja tarvittavat adapterit. Karoliina ja Niko kysyvät huomisessa neuvottelukunnan kokouksessa minkä kokoisia asuntojen hanat ovat. Ostetaan Biltemasta. Niko kysyy kaveriltaan pääseekö hän auton kanssa käymään Biltemassa.
- Päätettiin ostaa voimaleikkurit 20 €, Niko käy ostamassa.

4. Palautetta asukkailta
- Asukas kertoi, että hänen asuntonsa lähelle (talo 74 B) oli asetettu pöytä ja tuolit. Ihmiset istuvat siellä tupakoimassa ja se häiritsee asukasta, koska savu tulee suoraan sisälle. Asukastoimikunta toivoo, että kyseinen pöytä siirretään ja yhteisessä käytössä olevia kalusteita ei asetettaisi niin lähelle pihoja.

5. Kokouksen päätös
Kokous päätettiin ajassa 20.15

No comments:

Post a Comment

Toimikunnan kokouksen Pöytäkirja 8.4.2022 / Meeting minutes for Tenant Committee meeting 8.4.2022

  Asukastoimikunnan ilmoitusasiat / Tenants committee notification Clubroom: The clubroom at 50A 7 is open for the tenants’ use.  Booking s...