Saturday, 30 May 2015

Kokous 25.5.

1. Kokouksen avaus
Kokous avattiin ajassa 19.21

2. Tulevia tapahtumia
- Roskiensiivoustalkoot, sauna ja grillaus: Tiistaina 2.6. klo 17-18. Sauna rakennuksessa 25 B, naiset sauna 3, miehet sauna 4, klo 18–19. Grillaus pihashakin luona klo 18 alkaen. Budjetti 50 € välineisiin, 75 € grillaukseen eli yhteensä 125 €.
- Pujonkitkentätalkoot, sauna ja grillaus: Tiistaina 30.6. klo 17-18. Sauna rakennuksessa 25 B, naiset sauna 3, miehet sauna 4 klo 18–19. Grillaus pihashakin luona klo 18 alkaen. Budjetti 50 €, sisältää välineet ja ruoat.
- Retki Muumimaailmaan: Budjetti 450 €, maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä. Sisältää menomatkan Muumijunalla Naantaliin ja pääsymaksun Muumimaailmaan. Takaisintulomatkan osallistujat hoitavat itse. Bussi Caribialta Muumimaailmaan 6,50 € aikuiset, 2-14-vuotiaat lapset 3 €, pääsylippu Muumimaailmaan 26 €, alle kaksivuotiaat ilmaiseksi. Tapaaminen ja lippujen saaminen klo 8.30, bussi lähtee klo 8.50.  Asukkaiden omavastuuosuus 10 €. TYS maksaa loput eli 19 €/lapsi ja 22,50 €/aikuinen. Järjestäjien koko osuus kustannetaan suuren vaivannäön vuoksi. Päivä päättämättä, Miina päättää ja hoitaa pääasiallisesti järjestelyt.
- Itäpuolen asukastoimikunta ei aikaisemmasta päätöksestä huolimatta osallistu erikseen liikuntapäivään, mutta kehottaa itäpuolen asukkaita osallistumaan länsipuolella.
- Emilia ehdotti Heidi Leyser-Kopran luentoa lemmikkieläinten hyvinvoinnista. Emilia selvittää hintaa ja onnistuisiko luento englanniksi. Järjestettäisiin ehkä syksyllä.

3. Lainatavarat
- Viime kerralla päätettyä letkua ei osteta, koska TYS kommentoi asiaa ja kertoi, että aikaisempien vesivahinkoja vuoksi letkuja ei kannateta. TYS ehdottaa, että kasteluvedet toimitettaisiin samalla tavoin, kun edellisinäkin kesinä. Toimintaehdotus kasteluvesille olisi, että alueelle toimitettaisiin kasteluvedet isoissa astioissa. Astiaan voisi hankkia esimerkiksi uppopumpun. Uppopumpuista keskusteltiin, mutta ei vielä päätetty ostamisesta.
- Asukas ehdotti nokkakärryjä lainatessaan, että sitä varten voisi ostaa toisen lukon ja avaimen, jotta lukon voisi antaa lainaajalle mukaan. Tällä hetkellä nokkakärry ja kottikärryt ovat samalla lukolla kiinni. Kokouksessa muistettiin ylimääräiset pyöränlukot ja päätettiin ottaa yksi niistä tähän käyttöön.
- Asukas ehdotti lainatavaroihin tiptop-paikkoja pyöränkorjausvälineisiin, koska ne pysyvät normaaleja paikkoja paremmin. Päätettiin 10 € budjetti, Emilia ostaa.
- Matteo ehdotti tehosekoittimen ostamista 20 B:n kerhohuoneelle. Päätettiin ostaa, budjetti 100 €.
- Matteo ehdotti hyvien kuulokkeiden ostamista. Äänestettiin vastaan, mutta asia otetaan esille uudestaan.

4. Muistutuksia
- Matteo muistutti tapahtumia järjestäviä päivittämään Driven taulukkoa
- Karoliina muistutti tapahtumia järjestäviä päivittämään tapahtumakalenteria

5. Uuden asukastoimikuntalaisen valinta
- Emilia Soramäki valittiin yksimielisesti asukastoimikunnan jäseneksi.

6.Muuta
- Vakuutus: 20 B:n kellarikerhohuoneen ovi oli kerran auki, kun Niko kävi siellä. Asukastoimikunta epäilee, että tilan sivuhuonetta käyttävä päiväkodin henkilökunta olisi jättänyt oven auki. Kattaako vakuutus, jos asukastoimikunnan tavaroita tällaisessa tilanteessa varastettaisiin?
- Avaimet: Asukastoimikunnalla olisi tarvetta kahdelle avaimelle, sillä Mayalla ei ole vieläkään avainta ja uuden asukastoimikuntalaisen vuoksi tarvittaisiin vielä yksi lisää. Yhdeltä kokouksissa epäaktiivisesti käyvältä asukastoimikuntalaiselta voisi saada avaimen, mutta todennäköisesti tarvitaan sen lisäksi yksi uusi avain. Kysytään listaa olemassa olevista avaimista ja mietitään, montako uutta avainta pitäisi teettää.

7. Kokouksen päätös
Kokous päätettiin ajassa 20.43

No comments:

Post a Comment

Kokous 9.1.2019

Yo-kylä itä, Kokouspöytäkirja asukastoimikunnan kokouksessa Päivämäärä ja aika 09.01.2019 klo 19.30   Kokouksen avaus Kokous av...